Kovové Stropné Háčiky Ťažkých Swag Háčiky s Skrutky/Matice a Prepnúť Krídla pre Rastlín Lustre Strop Dutiny Upevnenie na Stenu

€5.56 €3.90 Doručenie zdarma

Štítky: vaporesso swag 2, lampa matica, príslušenstvo opony, háčik skrutku v, krúžok vintag, steny krídlo, háčik skrutka, chandlier crystal, kovový háčik skrutky, plastové háčiky strop.

Popis

  • Číslo Modelu: strop háčiky
  • Materiál: Zliatiny zinku
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie

6 Stanovuje Kovové Stropné Háčiky Ťažkých Swag Háčiky s Skrutky/Matice a Prepnúť Krídla pre Rastlín Kuchyňa Háčiky Lustre Strop, Steny Dutiny Stanovenie Stropu Háčiky Krytý Jogy Dodávky

Set Zahŕňa: 6 Stanovuje Strop Háčiky

Stav: Úplne Nové

Materiál: Zliatiny Zinku

Funkcie:

Balík obsahuje 6 stanovuje strop swag háčiky, patrí 6*Kovové Poukázal skrutky, 6*Kovové skrutky, 6*Jar prepnúť krídlo, dosť pre váš domov visí použitie.

Vyrobené zo zliatiny zinku kovov, odolné a robustné, proti hrdzi a proti korózii, dosť držať 25 libier na pevné steny a 15 libier na duté steny.

2 typy upevniť, jeden je suché steny kotvy typ, a iný je pravidelné skrutky typu. Špicaté skrutky pre pevné steny a dlhé skrutky a konzolu pevného krídla pre sadrové a duté steny, všetky majú vysoké zaťaženie.

Vhodný pre zavesenie malé objekty alebo svetelné objekty s lanami, ako sú rastliny, lampy, svietidlá, luster, macrame figúrky, zvonkohry, priehľadné záclony, moskytiérou a iné svetelné dekorácie.

Ponúkame zákaznícke služby a technická podpora. Ak máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Rozmery(d x Š):

Strop swag háčik: 1.57 x 1.02 cm/4 x 2.6 cm, dlhá skrutka: 2.75 cm/7 cm, špicaté skrutka: 1.76 cm/4,5 cm, jar prepnúť krídla: 5 cm/2 cm

Priateľské Tipy: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

package

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnotenie: 0 out of 5 (0 votes)

Pridať recenziu

Hodnotenie