Dvojité Orez Nástroje Drevo Bočné Pruhy Stroj Dvojité Ostrie Zastrihávač Príručka Chvost Orezávanie Tesárstvo Nástroj Tesár Hardwar

€11.46 €9.85 Doručenie zdarma

Štítky: drevo drevoobrábacích nástrojov, drevo edg zastrihávač, olepovanie stroj dizajn, drevospracujúci prenosné olepovanie stroj, makita dreva planer čepele, planer dreva, okraja nálepky, nástroj dreva, nastaviť drevo tube, čipky, orezávanie.

Popis

  • Názov Značky: isfriday
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál Telesa: Žehlička

Funkcie: 【dobrým pomocníkom pre tesárov] vyzýva - vhodný pre panel typ nábytok, skrine robiť, dekorácie a iné odvetvia, ktorý sa používa hlavne na čalúnenie olepovanie vyrobené z materiálov, ako sú Flexibilné Melamín Papier, Dyha, Plastov, PVC, atď. 【ROBUSTNÉ A ODOLNÉ] vyzýva - Rukoväť Okraji Zastrihávač je vyrobená z vysoko kvalitného PVC materiálu, pevné a nie je ľahké starnutia, Anti-slip vrchný povrch je ľahko ovládateľný a odolný pre použitie. 【JEDNODUCHÉ NÁHRADNÉ ČEPELE] vyzýva - Vrátane Uhlíkovej Ocele Čepeľ, sadu originál, sada náhradných, odolnejší a vydrží dlhý čas používať. Špecifikácie: Materiál: Vysoko uhlíkovej ocele čepeľ+ PVC. Veľkosť: 10 * 4.8 * 5.4 cm(Ručný Nástroj na Orezávanie), 13.8*8.6*7.6 cm(Manuálne Alignment Tool). Hmotnosť: 117 g(Ručný Nástroj na Orezávanie), 207g(Manuálne Alignment Tool). Vhodný pre dosky: Straight-line typu. Olepovanie hrúbka: Pod 0,5 mm. Olepovanie šírka:15-40 mm. Balík obsahuje: 1 x Manuálna Orezávanie Nástroj. 1 x S ostrihať Čepeľ Nastaviť.

alebo

1 x Manuálna Alignment Tool. 2 x Kotúč. Poznámky: olepovanie zastrihávač sa hodí pre olepovanie hrúbka pod 0,5 mm, šírka medzi 15-40 mm. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.

package

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnotenie: 5 out of 5 (2 votes)

5
Kathyire50 2021-02-07

thanks for fast shipping...recommend seller.

5
Dalton 23leu 2021-01-18

Perfect good quality sent 28 days 5 stars, thank you

Pridať recenziu

Hodnotenie