Zbraň Čistenie Lavičke Gumové podložky pre Glock Beretta 92 SIG SAUER P220 AR47 Browning HK USP Nepremokavé Airsoft Súpravu na Čistenie Podložka pod Myš

€9.05 €7.24 Doručenie zdarma

Štítky: airsoft, beretta 92fs pad, replika glock airsoft, zbraň paintbal, coldre sig sauer, airsoft m4, m4, gun metal pištole, Beretta 92, Glock 19.

Popis

  • Vhodné Pre: Glock,Beretta 92,SIG SAUER P220,AR47,Browning,HK USP
  • Materiál: Gumené
  • Hrubé: 3 mm
  • Štýl: Nepremokavé, non-slip
  • Číslo Modelu: Čistenie Gumené Rohože
  • Názov Značky: Bumlon
  • farba: čierna
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Hmotnosť: 0.2kg
  • Druh: Zbraň Čistenie Mat, Podložka Pod Myš

1.Chrániť vaše zbraň a vaša pracovná plocha - mäkké termoplastické vlákna povrchu zaručuje vašej zbraň vám poškriabaniu pri 3 mm hrubé gumy neoprén späť bude chrániť svoj pracovný povrch a zabrániť koberec z pošmyknutia 2.Kvalitný Koberec Čistenie Zbraň - Táto glock čistenie zbraň Koberec podľa Tekmat je vyrobený na náročné normy, ktorá začína s nulovou nepremokavé dôkaz slabnúť a odolný voči sublimačná tlač olej, ktorý vláknami zostanú na celý život trvanlivosť. 3.Jednoduché použitie - Tento čistiaci zbraň koberec prichádza s prehľad histórie zbraň, rovnako ako jednoduché, postupujte podľa časti, diagram, ktorý predstavuje svoju zbraň a to roliach pre jednoduché skladovanie, Balenie zahŕňa: 1 x čistiace rohože

Tovar vám bude expedovaný do 48 hodín po prijatí overené platby. Epacket služby (7-20 pracovných dní); Čína Príspevok Air Mail(25-50 pracovných dní);EMS alebo DHL služby.(7 až 15 pracovných dní),dostane čas, môže byť odlišná v dôsledku colné odbavenie čas v rôznych krajinách. Nie sme zodpovednosť za žiadne vlastné dane, ak uplatniteľné v niektorých krajiny.(Posielame medzinárodné balíkové zdanenia zriedka sa stalo v niektorých krajinách). Tento dodávky, dohody, okrem víkendu a náš Sviatok. Ak nechcete prijímať položky v primeranej lehote, prosím neváhajte a kontaktujte nás, pomôžeme vám nájsť dodanie detail okamžite.

Akceptujeme alipay tu. Akceptujeme aj Paypal, W. U, TT. Prosím zanechať svoje telefónne číslo, keď sa budete platiť za položky, tak, že doručovateľ vás mohli kontaktovať v čase.

Ak máte akýkoľvek problém, o položke, kontaktujte nás prosím najprv sa budeme snažiť vyriešiť problém spôsobený si, prosím, nenechávajte neutrálny alebo negatívny názor na us skôr než budete kontaktovať nás nájsť riešenie, tiež prosím, nenechávaj nás sporu pred vás, kontaktujte nás. Verím, že môžeme vyriešiť akýkoľvek problém spôsobil na vás.

Vráti sú povolené, ak nie ste spokojní so svojím nákupom a musí začať tým, že kupujúci do 30 dní od dátumu dodania.

Aby nárok na vrátenie vašej vrátený tovar musí byť v pôvodnom neotvorenom bezchybnom stave pri dodaní.

Môžete zanechať správu k nám prostredníctvom www.notar-presov.sk, odpovieme vám v 1 pracovný deň.

Kuang Zhou RiLong Obchodovanie Vývoj co.ltd(RL) bola založená v roku 2008,sa nachádza v GuangZhou.RL je profesionál v Outdoor, Lov & Zariadení a Príslušenstvo.Našim poslaním je poskytnúť zákazníkom produkty vysokej kvality,rozumnú cenu a dobré riešenie pre globálne používateľov. Vítame vás z celého sveta, kontaktujte nás pre budúcu obchodnú spoluprácu a budovanie vzájomných výhod, aby veľký úspech!

package

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnotenie: 5.00 out of 5 (2 votes)

Pridať recenziu

Hodnotenie