Dieťa Cestovať autosedačky Skladovanie Tabuľka Hrať a Snack pre Deti a Batoľatá Zábava Okruh Dieťa Zásobník Stôl pre Deti s Držiaka Telefónu

€18.27 €13.34 Doručenie zdarma

Štítky: 6 mazda, toyota rav4, páska škoda octavia 3, príslušenstvo cesta, ika skladovanie, chevrolet cruze, kia sportage logo, gna mercedes, xc60, suzuki grand vitara.

Popis

  • Funkcia 2: Auto Cestovanie Organzier pre Deti
  • Funkcia 3: Nepremokavé Hrať Stolný pre Dieťa
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Deti Cestovné Zásobník Autosedačky
  • Druh: Sedadlá Taška
  • Package Zahrnuté: 1 ks Dieťa Špeciálne Sedadlo Činnosť Zásobník
  • Druh Materiálu: Oxford Handričkou
  • Funkcia 1: Auto Hrať Stolný pre Deti

UNIVERZÁLNY POLOŽKA-- Naša cestovná zásobník môže byť použitý u väčšiny autosedačky, kočíky, tlačiť kočíky, posilňovač sedadlá a ect. Najmä skvelé pre cestovanie autom, vlakom, autobusom alebo lietadlom. Urobte vašim deťom vychutnať maľovanie, farbenie, občerstvenie, knihy, hračky a iné aktivity, zatiaľ čo na výlet. To tiež poskytuje cenné zadnom organizátor pre mamu a ocka. IDEÁLNE PRE DETI, -- S odnímateľným tabletom holde, môžu byť umiestnené na telefóne alebo tabletu ipad. Pletivo vaku dizajn na dve strany, môže držať tkaniva a občerstvenie, atď., dva druhy z pružnej pásky a sieťové vrecko, ktoré môže držať pohár vody a tak ďalej. Na ploche je vodeodolný a ľahko sa čistí. PRENOSNÉ & KRÁSNE-Naše autosedačky zásobník je tenký a ľahký dizajn, ktorý šetrí miesto, keď ju nepoužívate kdekoľvek v aute. Cartoon vzor ploche a svetlé farby, aby vaše dieťa pádu v láske s ním. VYKONANÉ POSLEDNÉ -- Vysoko kvalitné materiály a konštrukcie, aby naše prenosné okruh, písací stôl tvrdý a dostatočne odolné.

FAQ

Q: musím platiť pre vlastné dane a cla?

Odpoveď: Kupujúci sú zodpovední za vlastné dane a cla. Väčšina z času, nie vlastnú daň za Vzduch Mail Zásielky. Ak daň účtuje do vlastného, prosím, prijmite to, plateniu daní je povinnosťou každého občana.

Otázka: Prečo parcela trvalo tak dlho niektorých krajinách?

Odpoveď: Ako zisk z našich produktov je obmedzený, a máme loď je zadarmo väčšine krajín, sme nemôže dovoliť drahé express. My si relatívne priaznivé spôsob dopravy odporúča www.notar-presov.sk, ktoré zvyčajne trvá asi 20-45 dní väčšine krajín. Ale niekedy to trvá dlhší čas, aby sa dospelo. Ak zásielku nemôžete prísť do 60 dní, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Otázka: Čo mám robiť, ak výrobok je chybný, alebo neuspokojivý?

Odpoveď: Ak akékoľvek otázky po obdržaní zásielky, ihneď nás prosím kontaktujte. Prosím, nenechávaj negatívnu spätnú väzbu priamo, ktorých nie je možné pomôcť. Radi by sme vyriešiť akýkoľvek problém spoločne. Vďaka za vaše láskavé pochopenie.

package

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnotenie: 5 out of 5 (1 votes)

5
Sochi I S 2021-01-02

Fast delivery and good quality, recommend

Pridať recenziu

Hodnotenie