Tiartisan Vrecku Špáradlo Držiteľ Eco-Friendly Ultralight Prenosné Titán Pilulku Prípade Kontajner Na Cestovanie

€11.98 €8.38 Doručenie zdarma

Štítky: deko multi nástroj, výchova k demokratickému občianstvu titanium, mäkké špáradlo, riad titanium, kontajner titanium, titán nádrž, surefir, špáradlo držiteľ dať, výchova k demokratickému občianstvu, prenosné titán pilulku prípade.

Popis

  • Druh: Vrecku, Multi Nástroje
  • Veľkosť: S
  • Názov Značky: Tiartisan

Naše výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu kontajner je vyrobený z titánu, pevný a ľahký, ktorá znižuje záťaž váš výlet. To je vzduchotesné, je odolný voči vode a prachu odolné, ideálne pre použitie kontajner pre svoje cestovné súpravy, ako je vitamín, tabletky, kapsuly, peniaze, batérie, rybárske príslušenstvo a viac. Je ideálny pre kempovanie, turistiku, prežitie a mimoriadnych udalostí.

Vlastnosti:

Vyrobené z vysoko-pevnostné, ultralight a nerozbitný titánu.

Kompaktný niť uzavretých s gumové krúžky, úplne hermetický, vody a prachotesný.

Keychain v hornej, jednoduché pridať na vaše keychain alebo batoh pre praktický prístup, bez ďalších poplatkov na váš balík.

Dostatok kapacity pre malé predmety, ako napríklad lieky, vitamíny, kapsuly, v hotovosti, U-disk, batérie, špáradlá, cigary, rybárske háčiky.

Základné kit pre pešiu turistiku, rybárčenie, kempovanie, poľovníctvo, cestovanie, outdoor prežitie alebo na každodenné použitie.

Značka:Tiartisan

Model:Ta6111

Materiál: titanium

N. W:0.32 oz/9g

Veľkosť:0.38*3.47 v/9.8*88.1 mm

package

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnotenie: 5.00 out of 5 (2 votes)

Pridať recenziu

Hodnotenie