Nepremokavé Cestovné Toaletná Taška Visí Cestovné Toaletná Taška Kozmetická tvoria Organizátor Prenosné Vonkajšie Prípade Taška

€6.91 €3.80 Doručenie zdarma

Štítky: mens visí toaletná taška, hybrid vonkajšie prípade, prekladané toaletná taška, stich toaletná taška, tv vonkajšie prípade, vonkajšie prípade pro, vonkajšie prípade armády, vonkajšie roll prípade, note7 vonkajšie prípade, visí mini toaletná taška.

Popis

  • Veľkosť: 25cm * 15cm
  • Názov produktu: Visí kozmetická taška
  • farba: zelená/svetlo modrá/šedá/rose/
  • Pohlavie: chlapci, dievčatá, ženy, deti,muži,Ženy
  • Uzavretie Typ: Zips kozmetická taška
  • Tvar: Box
  • Použitie pre: Skladovanie Kozmetické Prípadoch ,Cestovného na prepravu
  • Štýl: Príležitostné
  • Hlavný Materiál: Oxford
  • Balenie: cestovné Kozmetické Prípadoch
  • Použitie: cestovanie taška
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Popis

Funkcie:

Vyrobené z vysoko kvalitnej Oxford materiálu s obojsmerný zips, nepremokavé tkaniny chráni vaše osobné veci z prieniku vlhkosti.

Aby boli vaše osobné položky usporiadané a ľahko usporiadať, ako je kozmetika, make-up štetce, šampóny, pleťové vody, kondicionéry, rúže, lesky komentuje, mydlá, výrobky pre starostlivosť o pleť a ostatné kúpeľňové doplnky.

Tento univerzálny cestovný skladovanie tašku je možné použiť nie len ako kozmetická taška, ale aj ako sprchovacím kútom taška, kozmetický márnosť prípade a domácnosti, skladovanie vrecko pre mužov a ženy. To môže byť použitý v kúpeľni, cestovanie alebo všade tam, kde je to potrebné.

Predajné miesta: 1. Vysoko kvalitné a odolné materiály : Táto cestovná taška je vyrobená z vysoko-kvalitných Oxford tkaniny, ľahký a odolný, to je ideálna kombinácia pre cestovanie. 2. Široký dizajn : kompaktný a priestranné, táto cestovná taška môže poskytnúť dostatok priestoru pre všetky vaše potreby, hlavné vrecko môže pojať väčšie položky, ako je napríklad šampón fliaš alebo holiace strojčeky a small taška s zip môžete ukladať menšie toaletné Potreby a kozmetiku. 3. Určené pre cestovné a prenosnosť : Tento cestovné puzdro je určené pre cestujúcich a má vstavaný háku, ktorý je ideálny pre zavesenie tašky pre rýchly prístup k položkám a ľahké skladovanie cestovného prípade, keď nie je potrebné . 4. Multifunkčné Tote Bag : Či už cestujete za prácou alebo osobných dôvodov, tento prenosný tote taška bude určite vyhovovať vašim potrebám. Je navrhnutý pre mužov a ženy. To je veľmi univerzálny cestovný vak. To môže byť použitý ako tradičný kozmetická taška, make-up, alebo holenie box. Je to bezpečné miesto na uloženie zdravotníckych pomôcok, keď cestujete, a môže byť tiež použitý ako carry-on. Účtovná duffel taška. 5. Vodotesný : Tento špeciálny materiál je vodotesný, takže sa môže používať vo vlhkom prostredí, ako kúpeľňou alebo sprchovacím kútom oblastiach, a je ľahko čistiteľný a veľmi pohodlné používanie.

Špecifikácia:

Druh: Cestovné wash bag

Materiál: Oxford handričkou

štýl: Príležitostné

Farba: ako je znázornené

Veľkosť: cca 26 * 15 * 16 cm

Pohlavie: Unisex

Balenie obsahuje:

1 *Cestovné toaletná taška

(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2 mm chyby spôsobené ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, tam sú farebné rozdiely, prosím reálneho produktu, ako je štandard.

Q&A:

-Otázka:môžem dať kamery a prenosné nabíjačky v?

Odpoveď:Z couse,to môže dať do,Veľkú Kapacitu.

-Otázka:Je táto toaletná taška viac vhodný pre domáce použitie alebo cestovať?

Odpoveď:Obe. Táto taška má veľkú kapacitu a je možné uložiť plnej veľkosti, šampóny, starostlivosť o pleť výrobky a podobne. Ak ste na cestách, môžete vytiahnuť zips a niesť ju preč, čo je veľmi výhodné.

-Otázka:Je látka nepremokavá? Priedušná?

Odpoveď:tkanina je vodotesná, nezabudnite vytiahnuť na zips hore.

package

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Hodnotenie: 5 out of 5 (1 votes)

5
Egor6751 2020-09-12

The bag is excellent, the thread does not stick out, strong, inside a convenient hook, to hang it open. Just super!

Pridať recenziu

Hodnotenie